Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_ls72i8s0mqmi2le4js89t3io36, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/u16190p11853/domains/kcalculatedfood.nl/private_html/wp-content/plugins/homepage-pop-up/includes/functions.php on line 10
Voorbereiding en tips van Ali - KCALculatedfood

Voorbereiding en tips van Ali

Naam: Ali Mashhadiyari  (AliyariFIT)

Stats:

Leeftijd: 21

Lengte: 172CM

Gewicht: 75KG

Vetpercentage: 6%

Woonplaats: Veenendaal

First Competition: JBC – MAP 13 Maart

Mijn favoriete maaltijd: Elke power maaltijd met zoete aardappelen!

Ik ben personaltrainer, groepsles-instructeur en fitness-instructeur bij LaVita Lifestyleclub in Veenendaal. Daarnaast doe ik online coaching en heb ik mijn eigen multimedia/internet bedrijf. Ook studeer ik nog HBO Communicatie en Design, je hoort het al ik zit niet stil en heb weinig tijd om mijn maaltijden voor te bereiden.

Sinds ik de maaltijden van Kcalculatedfood gebruik heb ik veel meer tijd om mij te focussen op het trainen. Natuurlijk eet ik niet alleen maar deze maaltijden maar 1/2 maaltijd(en) per dag scheelt al enorm in de voorbereidingen die nodig zijn. Dit is hoe ik het in mijn schema verwerk:

  • 75gr havermout + 50gr whey en 4   schijfjes ananas
  • KCALculated Food maaltijd
  • 5 hele eieren met groenten (omelet maken)
  • KCALculated Food maaltijd
  • Trainen (10gr bcaa voor en na)
  • 75gr havermout + 50gr whey met een banaan.
  • 50gr Caseine voor het slapen (magere kwark met schep eiwit)
  • Supplementen: Dedicated Nutrition, Fusion pro (Eiwit) en BCAA’s
  • Pre workout: Zwarte koffie 2/3x
  • Voor het slapen gaan: 2x Omega 3 tabs

Het was niet moeilijk om hier aan te wennen, ik zou niet weten wat ik nu zonder zou moeten.

tips

Deel dit artikelTranslate »

Warning: Unknown: open(/tmp/sess_ls72i8s0mqmi2le4js89t3io36, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0