Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_es90am8gdn4lvt5l0ie9ih8hr1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/u16190p11853/domains/kcalculatedfood.nl/private_html/wp-content/plugins/homepage-pop-up/includes/functions.php on line 10
Tips van Jessica! - KCALculatedfood

Tips van Jessica!

Naam: Jessica Lauren

Leeftijd: 24 jaar

Protein koekjes maken is leuk! Een eiwit shake naar binnen krijgen is easy.. Een ei koken of kip bakken gaat nog wel maar een maaltijd met een bepaalde hoeveelheid vetten, eiwitten en koolhydraten maken die óók nog lekker smaakt kost gewoon ontzettend veel tijd. Hier ging ik zelf vaak de mist mee in. Mijn zelfgemaakte maaltijden werden door tijdsgebrek vaak droog en saai en dus, op den duur, bijna een straf om naar binnen te krijgen.

Sinds ik dagelijks ten minste één maaltijd van Kcalculatedfood eet scheelt het mij enorm veel klaarmaken van maaltijden. Ik hoef eigenlijk nooit meer de avond maaltijd klaar te maken. Een Power maaltijd deel ik soms door tweeën en eet ik op verschillende momenten gedurende de dag.

Mijn tip: bekijk goed de macro’s op de verpakking en trek die simpelweg van je dagelijkse hoeveelheid macro’s af. Vandaar dat ik graag voor de Power variant ga, meer inhoud!

Prijs kwaliteit verhouding vind ik scherp, de smaak is vers en de gerechten origineel.

Dus tot slot, Kcalculatedfood is wat mij betreft een aanrader voor iedereen die niet veel tijd of zin heeft om fanatiek iedere dag meerdere maaltijden te gaan koken.

Gezond

Deel dit artikelTranslate »

Warning: Unknown: open(/tmp/sess_es90am8gdn4lvt5l0ie9ih8hr1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0