Gezonde maaltijden bestellen

Waarom zou je nog moeilijk doen in de supermarkt en keuken als je die gezonde maaltijden waar jij naar snakt na het trainen eenvoudig online kunt bestellen?

Gemak en gezond gaan hand in hand

Dat gezond eten enige planning en discipline vraagt staat als een paal boven water. En dat je wel elke dag echt zin hebt in iets lekkers én gezonds, maar je niet altijd tijd of energie over hebt om die perfecte maaltijd zelf te fabriceren, snapt KCALculated als geen ander. Het gevaar bestaat dat je je juist op die momenten vergrijpt aan die afgebakken diepvriespizza die al je goede werk in de sportschool in een paar onbevredigende happen teniet doet. Niet meer doen, nergens voor nodig. De maaltijden van KCALculated zijn geschikt voor mensen die gezond willen afvallen, en ook voor diegenen die behoefte hebben aan aanvullende Sportvoeding voor extra spieropbouw.

Speciale Dieetwensen?

Ook met speciale dieetwensen houdt KCALculated rekening tijdens de bereiding. Van elke maaltijd zijn de voedingswaarden en allergenen op deze website te lezen, en als je extra informatie nodig hebt over de allergenen? Of je hebt een speciaal verzoek? Of je wilt een bestaande maaltijd laten aanpassen? De klantenservice zit er klaar voor.

Uitgebreide online shop

Onze koks koken lekker en gezond en hun gezonde gerechten zijn thuis net zo gemakkelijk in gebruik als de slechte alternatieven. De KCALculated maaltijden, sappen en tussendoortjes,  worden speciaal voor jou volgens gezonde receptuur gemaakt. Hiermee bestel jij precies de verantwoorde maaltijd die bij jou past. Laat het bereiden van je smakelijk maaltijd daarom maar gerust aan onze chefs over. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de maaltijden in ontvangst nemen, bewaren en opwarmen voor je aan tafel wilt.

Onze webshop is net zo gevarieerd als overzichtelijk. Kies voor je persoonlijke doel en bestel met een paar klikken precies dat wat je nodig hebt. Neem ook een kijkje bij de voordeelboxen. Hier vind je wisselende scherpe aanbiedingen.

 

Translate »