Gezond afvallen

KCALculated Food helpt je niet alleen door voor jou de perfecte maaltijden te bereiden.  Extra informatie over voeding kan voor de meeste mensen geen kwaad. Als je alles zonder nadenken in je mond zou stoppen,  stap je op een zwak moment nog net iets te makkelijk in je eigen valkuilen. Zorg dat je geïnformeerd bent en weet hoe voeding voor jou werkt. Realiseer je wat het belang  van de juiste voeding is. Alleen dan zal het eenvoudiger zijn de focus te behouden ook op moeilijke momenten te kiezen voor het beste.

Gezonde Voeding

De meeste mensen denken het verschil wel te weten tussen gezonde en ongezonde voeding. Jij vast ook. Maar vaak denkt men in producten en niet in de voedingsstoffen die deze producten bevatten. En al helemaal niet welk nut deze in je lijf dienen. Elke voedingstof heeft een specifieke functie, dat hebben we op school bij biologie nog wel geleerd. Maar weet jij nog hoe het precies zat met vetten, koolhydraten en eiwitten? Tijd voor een opfrismoment, want als we ons dan toch met voeding bezig gaan houden samen, is een goede basis wel iets wat er toe doet. We willen immers de beste resultaten bereiken. Lees meer over gezonde voeding

Sportvoeding

Wat goed is om te weten is dat je voedingspatroon uiteindelijk een belangrijk onderdeel is van een sportief, gezond en verantwoorde levensstijl. Daarom eet je elke dag zo gezond en gevarieerd mogelijk, zodat je optimaal presteert en zo effectief mogelijk herstelt. Bij intensief sporten wil je zorgen dat je op het juiste moment de juiste voedingsstoffen binnen krijg. Vooraf om je lichaam voor te bereiden op de inspanningen en naderhand om maximaal te herstellen. Wat heb je nodig, waarom en hoeveel. En zelfs als de KCAlculated koks de maaltijden voor je bereiken is het goed om te weten waarom. Lees meer over Sportvoeding.

Jij kunt ook gezond afvallen

Wil je afvallen denk je al snel aan een dieet, minder eten, onsmakelijke en eentonige menu’s die het allemaal niet makkelijk maken. Een hyperfocus op calorieën, daar is nog nooit iemand gelukkiger van geworden. En het snelle afvallen dat je met een crashdieet doet, leidt op den lange duur niet tot het gewenste resultaat. Een gezonde afvalmaaltijd bestaat idealiter uit een combinatie van bepaalde voedingsstoffen waarmee je jouw race tegen de kilo’s vereenvoudigt. Lees meer over Gezond Afvallen.

 

Translate »